Iskustva klijenata

Sonja Pajkić

Sandra je osoba koja će intuitivno prepoznati na kojoj oblasti života treba da radi sa vama. Detektovaće "probleme" i ponudiće rješenja i sa lakoćom će vas inspirisati da budete sigurni u sebe i da radite ono što je vaša životna svrha.

Nenad Jovanović

Sanjar koji ovaj svet vidi drugačijim ocima i pogledom tih ociju cini da ovaj svet izgleda lepse za sve nas.

Svojim pogledom govori jezikom iskrenih osecanja. Taj govor potvrdjuje skup kratkih i jasnih reči koje oživljavaju neobičnim pokretima tela i kao takve imaju ono pravo značenje. Ovakav govor i pristup ljudima uliva poverenje, izrazava iskrenost i sigurnost. Ovakvu sposobnost konekcije sa ljudima dodatno krasi talenat velikog vizuelca. Ovaj sanjar ovim talentom zajedno sa dosad navedenim osobinama poboljsava svoj dar Reiki terapeuta.

Kao Reiki terapeuta ovu divnu osobu vidim kao najsjajniju zvezdu vodilju koja svojim sjajem moze i u najvecoj tami pokazati naš pravi put, dati nadu i spasiti beznadeznog tumaranja u životnoj tami. Nadu koju pruža kroz svoje tretmane dodatno ulepšava svojim životnim iskustvima. Životne smernice koje dobijamo od nje nakon tretmana dodatno ohrabruje motivacionim savetima koji nam pomažu da promene koje su nam neophodne prihvatimo. Ono što će biti moja motivacija kroz preostali deo zivota a dosla je bas od ove osobe o kojoj govorim, o Sandri, o malom sanjaru velikih dela je "Ponekad bez razmišljanja pustiš srce i skociš u nepoznato. "Komforna zona ne donosi skoro ništa, uvek znaš ishod i postaje dosadno"...

Vila Vijagić

Gospodjica Sandra, sjajan reiki terapeut! Cista, negujuca energija koju ona aktivira deluje terapeutski i oslobadjajuce kako na telo tako i na dusu. Ukoliko osetite da vam je potrebno dobro unutrasnje ciscenje, otpustanje losih odnosa i zaceljenje slomljenog srca moja najtoplija preporuka. Uzivacete u procesu.