06 Drugi (II) stepen Reikija

Da li mi zaista znamo šta je prava sreća?

Gde smo to izgubili ono veselo i iskreno dete u nama?

Da li je moguće da se taj osećaj istinske sreće vrati?

Da li postoji način da se probudimo iz ovog uspavanog života, da iskočimo iz te melanholije?

Da li mislite da je život tako jednostavan i nezanimljiv?

Rodiš se, živiš samo da bi se reklo da si živeo i na kraju umreš.

Da li vam se sviđa kada pomislite da je to smisao života, vaša svrha?


Zar nije čarobno kada dobiješ metodu i osobe koje ti pokažu da može biti onako kako ti želiš!? Možeš skinuti okove tuge, bola, neuspeha, straha, lažnih prijateljstava,loših porodičnih i partnerskih odnosa, pogrešnih životnih izbora, izlečiti razne bolesti ... sve to možeš uz pomoć Reiki energije!


Dva meseca sam praktikovala Reiki samo na sebi. Ponekad sam se ponašala kao srećna devojčica, energija me nosila i pomagala mi da predjem mnoge prepreke.Nakon toga odlučila sam da pozovem moju ljubav na prvi pogled (Milenu) da nastavimo putovanje. Dogovorile smo se za termin drugog stepena. Uz sva dotadašnja psihofizička poboljšanja nisam ni slutila šta me to može dočekati na drugom stepenu, zar postoji nešto lepše od ovoga što sam do sada osetila!? Inicijacija za drugi stepen trajala je dva dana. Prvi dan sam se osećala kao opijena (napila sam se bez alkohola) - zavisno dobar osećaj. Drugi dan sam dočekala sa uzbuđenjem i prvi put spoznala šta zapravo znači i kako se čovek oseća na „sedmom nebu.“ Divno, da lepše biti ne može.

Drugi stepen nam daje mogućnost da proširimo rad na sebi, takođe možemo da pomažemo i drugim ljudima. Sasvim je uredu ako to znanje želite zadržati samo za sebe.

Ja sam svoj pravi put i uživanje pronašla u tome da svoje znanje, tehnike podelim sa širom populacijom i da im pomognem koliko je to u mojoj moći.

Mala napomena, nisu Reiki tarapeuti mađioničari i ne žive u zen stanju 24/7. To su ljudi koji su odlučili da žele živeti život punim plućima, oni koji su počeli da kopaju po svojim najvećim dubinama, najtežim razočarenjima, najdubljim strahovima. To su osobe koje su odlučile da izađu iz zone komfora i konačno priznaju sebi da su odgovorni za svoj život, da ga mogu poboljšati, da mogu pomoći sebi i drugima za najviše dobro svih nas.


Ako ste se i u jednom trenutku poistovetili, pronašli, potrebna vam je pomoć u pronalaženju sebe, pišite mi, zakažite tretman. Znajte da je moć u vama i da od danas možete živeti život iz snova.22 views0 comments

Recent Posts

See All